Τόσο όμορφη είναι η καταιγίδα στη Σάμο; - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Τόσο όμορφη είναι η καταιγίδα στη Σάμο;



Εντυπωσιακές εικόνες από τον Έλληνα «κυνηγό» καιρικών φαινομένων.



Ακτίνες φωτός

Ο Μανώλης Θράβαλος, ο οποίος έκανε πρόσφατα αίσθηση με τις φωτογραφίες του που ντοκουμένταραν ένα σπάνιο τριπλό ουράνιο τόξο στον ελλαδικό χώρο, «ξαναχτύπησε».

Αυτή τη φορά, επανέρχεται στο προσκήνιο με μια υπέροχη φωτογραφική σειρά, η οποία παρουσιάζει το «ποδαρικό» που έκανε η πρώτη κακοκαιρία της χρονιάς στη Σάμο.

«Στις 3 Ιανουαρίου αργά τη νύχτα το βαρομετρικό χαμηλό που στροβιλιζόταν στο κεντρικό Αιγαίο, άρχισε να επηρεάζει το νησί του Πυθαγόρα με διαδοχικές καταιγίδες, ενώ το επόμενο πρωί ο χορός της βροχής και του ήλιου προσέφεραν ένα θέαμα, που καθήλωσε όσους έτυχε να το δουν», αναφέρει ο φωτογράφος στη σελίδα του Meteographer, στο Facebook.

«Στάθηκα τυχερός, μιας και αποφάσισα να κυνηγήσω αυτήν την κακοκαιρία σε ένα από τα εκπληκτικότερα φυσικά μπαλκόνια του Αιγαίου, αυτό των Σπαθαραίων στην νότια Σάμο, κερδίζοντας έτσι την ευκαιρία να αιχμαλωτίσω την ομορφιά των φαινομένων στο αποκορύφωμά τους με πανοραμική θέα προς τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα», λέει χαρακτηριστικά.

Στο υλικό του, το οποίο κατέγραψε για το meteo.gr (YouTube), δίνει την ευκαιρία να θαυμάσουμε την παράξενη ομορφιά μιας καταιγίδας, αλλά και μιας χαλαζόπτωσης πάνω από τη θάλασσα, όπου το φως δίνει τον τόνο.

Μάλιστα, σε μερικές λήψεις του, η βροχή παραπέμπει σε αυλαία θεάτρου! Να δούμε το φυσικό θέαμα;
Έρχεται βροχή
«Πυρηνική βόμβα»
Χαλαζοκουρτίνα στα ανοιχτά
Σαμιοπούλα
Πυθαγόρειο Σάμου και απέναντι Τουρκία
Ο δρόμος
Μονή Ευαγγελίστριας
Δρόμος με θέα
Από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές του Αιγαίου
Παγκάκι με θέα

Πηγή: Meteographer / Photo Credit Manolis ThravalosΟι φωτό δημοσιεύονται με την άδειά του/ Επιμέλεια Snoopit24

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας