Ένα ξενοδοχείο χωρίς οροφή και χωρίς τοίχους! (pics & vid) - Ομορφα Ταξιδια
Taxidia Zohs

Ένα ξενοδοχείο χωρίς οροφή και χωρίς τοίχους! (pics & vid)Null Stern σημαίνει «μηδέν αστέρων». Και πώς να έχει αστέρια το ελβετικό αυτό ξενοδοχείο, καθώς αποτελείται μόνο από μία κρεβατοκάμαρα χωρίς οροφή και τοίχους!


που άνοιξε τις ανύπαρκτες πόρτες του την περασμένη εβδομάδα, βρίσκεται σε ύψος 1.200 μέτρων στους καταπράσινους λόφους κοντά στην πόλη Σανκτ Γκάλεν. Για να πάει κανείς στην τουαλέτα θα χρειαστεί να περπατήσει τρία λεπτά και να χρησιμοποιήσει μια ξύλινη καλύβα, η οποία λειτουργεί και ως καταφύγιο σε περίπτωση βροχής.


Πόσο πρέπει να πληρώσει κανείς για τη συγκεκριμένη εμπειρία; Μία βραδιά κοστίζει 295 ελβετικά φράγκα ή 270 ευρώ και έχουν ήδη γίνει πάνω από 1.300 κρατήσεις από κάθε γωνιά του κόσμου, από τις ΗΠΑ μέχρι το Ιράκ και από την Αυστραλία μέχρι την Αφρική.

Το ξενοδοχείο είναι ένα καλλιτεχνικό πείραμα των αδερφών Φρανκ και Πάτρικ Ρίκλιν και του συνεργάτη τους Ντανιέλ Σαρμπονιέ, και σκοπός του είναι να εξερευνήσει τις παραδοσιακές προσεγγίσεις στη φιλοξενία της πλούσιας χώρας, γνωστής για τα πολυτελή, πεντάστερα resort στα βουνά και τις λίμνες της.

Παραλίγο να ξεχάσουμε τον μπάτλερ (αγρότης της περιοχής), ο οποίος φέρνει το welcome drink και είναι στη διάθεση των φιλοξενούμενων για ντόπια ανέκδοτα και πρόγνωση καιρού.
Ένα ξενοδοχείο χωρίς οροφή και χωρίς τοίχους! (pics & vid) - Gallery
Ένα ξενοδοχείο χωρίς οροφή και χωρίς τοίχους! (pics & vid) - Gallery 2
Ένα ξενοδοχείο χωρίς οροφή και χωρίς τοίχους! (pics & vid) - Gallery 3
Ένα ξενοδοχείο χωρίς οροφή και χωρίς τοίχους! (pics & vid) - Gallery 4
Ένα ξενοδοχείο χωρίς οροφή και χωρίς τοίχους! (pics & vid) - Gallery 5
Ένα ξενοδοχείο χωρίς οροφή και χωρίς τοίχους! (pics & vid) - Gallery 6
Ένα ξενοδοχείο χωρίς οροφή και χωρίς τοίχους! (pics & vid) - Gallery 7
Ένα ξενοδοχείο χωρίς οροφή και χωρίς τοίχους! (pics & vid) - Gallery 8
Πηγή

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας