Σήμερα θα σας πούμε μερικά μικρά μυστικά για ένα επιτυχημένο ψήσιμο των κατεψυγμένων ψαριών στη σχάρα.
*Τα ψάρια καθώς και η σχάρα πρέπει να είναι καλά λαδωμένα .
*Η σχάρα πρέπει να είναι καυτή.
*Το ψημένο ψάρι ξεκολλάει μόνο του κατευθείαν με ελαφριές κινήσεις.
*Όταν δεν ξεκολλάει δεν είναι έτοιμο και δεν τα ξεκολλάμε με το ζόρι γιατί θα χαλάσει και θα διαλυθεί. Μπορούμε όσο ψήνονται να αλείφουμε με λαδολέμονο. (λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λεμόνι) .
καλή σας όρεξη! από το Market Κατεψυγμένων