ΥΛΙΚΑ
Π ροθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Απλώνουμε το γάβρο σε ταψί .Αλατοπιπερώνουμε καλά. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπώλ και τα χτυπάμε με πιρούνι μέχρι να γίνουν ομοιογενές μείγμα.Περιχύνουμε με αυτό το γαύρο και βάζουμε το ταψί στο φούρνο.Ψήνουμε τα ψάρια μέχρι να πάρουν ρόδινο χρώμα για περίπου 15 - 20 λεπτά.
Σημείωση.Αν δεν μας αρέσει μπορούμε να μην χρησιμοποιήσουμε το σκόρδο.
Μοιραστείτε και τις δικές σας συνταγές μαζί μας στο e mailomorfataxidia@gmail.com
www.omorfataxidia.com
Market Κατεψυγμενων
Καλή επιτυχία
- 1 κιλό γαύρο καθαρισμένο
- 1/2 φλυτζ. ελαιόλαδο
- 1/2 λεμόνι το χυμό του
- 2 σκελίδες σκόρδο κομμένο
- 1/2 κουταλάκι ρίγανη
- 2 κουτ. σούπας μαιντανό ψιλικομμένο
- 1/4 φλυτζ. κρασί λευκό
- 1/4 φλυτζ. νερό
- αλάτι,πιπέρι
Π ροθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Απλώνουμε το γάβρο σε ταψί .Αλατοπιπερώνουμε καλά. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπώλ και τα χτυπάμε με πιρούνι μέχρι να γίνουν ομοιογενές μείγμα.Περιχύνουμε με αυτό το γαύρο και βάζουμε το ταψί στο φούρνο.Ψήνουμε τα ψάρια μέχρι να πάρουν ρόδινο χρώμα για περίπου 15 - 20 λεπτά.
Σημείωση.Αν δεν μας αρέσει μπορούμε να μην χρησιμοποιήσουμε το σκόρδο.
Μοιραστείτε και τις δικές σας συνταγές μαζί μας στο e mailomorfataxidia@gmail.com
www.omorfataxidia.com
Market Κατεψυγμενων
Καλή επιτυχία