Αφρική. Η άγρια ζωή της Μποτσουάνα . - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Αφρική. Η άγρια ζωή της Μποτσουάνα .



Μπρούκλιν-βασισμένη φωτογράφος Zack Seckler εκτοξευθεί πάνω από το τοπίο της Μποτσουάνα από ένα αεροσκάφος

υπερελαφρών, λιγότερο από 500 μέτρα από το έδαφος, να συλλάβει την άγρια ​​πανίδα της Makgadikgadi Πάνα και του Δέλτα του Οκαβάνγκο.

"Το να είσαι πάνω από το έδαφος σε τόσο χαμηλά υψόμετρα, και έχουν την ικανότητα να ελίσσεται με ακρίβεια, ήταν σαν να γλιστράει πάνω από μια τεράστια ζωγραφική και να είναι σε θέση να δημιουργήσει πινελιές κατά βούληση. Μόλις είδα το τοπίο από ψηλά ήξερα ότι υπήρχε δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ειδικό σώμα της εργασίας », δήλωσε ο Ζακ Seckler.



Seckler ήταν σε μια φωτογράφηση ανέθεσε στην Μποτσουάνα, και ενώ η συνεδρίαση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, μετά τη δουλειά είχε τελειώσει, η πιθανότητα μιας κεραίας φωτογράφηση ξημέρωσε πάνω του. Πήγε σε μια πτήση με ένα τοπικό πιλοτικό θάμνο σε ένα αεροσκάφος υπερελαφρών "για να δείτε το τοπίο αποτελούν μια νέα οπτική γωνία."

Το αεροπλάνο Seckler που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα υπερελαφρών, ένα εξαιρετικά ευέλικτο αεροσκάφος που θα μπορούσε να την απογείωση ή αγγίξει κάτω σε οποιαδήποτε επίπεδη λωρίδα γης, με μόλις 100 πόδια της κάθαρσης. "Δεν υπάρχουν πόρτες, χωρίς παράθυρα, μόνο ένα παρμπρίζ. Αυτό το πράγμα μπορεί απογείωση ή η προσγείωση σε μόλις 100 πόδια του θάμνου διαδρόμου", δήλωσε ο Seckler. "Για το μεγαλύτερο μέρος, τα ζώα δεν μας προσέχει".















 


πηγη

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας