Kapoho-Kalapana μια γραφική διαδρομή στην Χαβάη. - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Kapoho-Kalapana μια γραφική διαδρομή στην Χαβάη.



Η Red Road (επίσης γνωστή ως Kapoho-Kalapana Οδού 137) είναι μια γραφική διαδρομή ακτογραμμή στην περιοχή Puna, στη νοτιοανατολική ακτή της μεγάλο νησί.

Ο δρόμος ονομαζόταν κόκκινος δρόμος λόγω των μοναδικών κόκκινο χόβολη πεζοδρόμιο του. Ωστόσο, αυτό το πεζοδρόμιο παραμένει μόνο στο βόρειο τμήμα του δρόμου (το τέλος Kapoho). Το υπόλοιπο του δρόμου είχε επανεμφανιστεί με την παραδοσιακή μαύρη άσφαλτο το 2000. Παρ 'όλα αυτά οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να αποκαλούν το Red δρόμου.






Κατά μήκος της διαδρομής είναι μερικά σημεία ενδιαφέροντος - Ahalanui Pond (α ηφαιστειακά θερμαινόμενο λίμνη όπου μπορείτε να απολαύσετε μια βουτιά), MacKenzie State Park (ένα μεγάλο πάρκο με πολλά δέντρα απ 'όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συντριβή κυμάτων σε απόκρημνες ακτές) και Kehana Παραλία (μια απομακρυσμένη παραλία με μαύρη άμμο και ένα από τα λίγα ανεπίσημες nude παραλίες στη Χαβάη). Μόλις φτάσετε στο Kalapana (ένα χωριό που δεν υπάρχει πια, αφού καταστράφηκε από μια ροή λάβας το 1990), υπάρχει και μια άλλη μοναδική έλξη, η Kaimu Beach Eco-Path , μια εύκολη διαδρομή σε ένα πεδίο λάβα που θα πάρετε σε μια μικρή παραλία με μαύρη άμμο).


Για το μεγαλύτερο μέρος, είναι ένα στενό (περίπου 8 μέτρα πλάτος) και δύσκολος δρόμος δεξιά κατά μήκος του ωκεανού, πάνω σε μικρούς λόφους, μέσα από τα πεδία λάβας και πλούσια βλάστηση. Αυτό είναι που κάνει αυτό το αυτοκίνητο το μοναδικό στη Χαβάη - η μεγάλη ποικιλία στο τοπίο και υπέροχη θέα. Θα πρέπει να επιβραδύνει, επειδή υπάρχουν πολλοί τυφλοί λόφους και καμπύλες, αλλά θα θελήσετε να πάρετε το χρόνο σας έτσι κι αλλιώς.









































 


hawaii.com
omorfataxidia

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας