Snow Village ο μαγικός κόσμος του πάγου - Video - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Snow Village ο μαγικός κόσμος του πάγου - Video




Lainio Snow Village προσφέρει μοναδικές εμπειρίες 200 χιλιόμετρα πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο. Μέσα από τα τείχη της, η θερμοκρασία παραμένει μεταξύ -2 ° C και -5 ° C ανεξάρτητα από το πόσο κρύο είναι έξω. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα διανυκτέρευση σε ένα από τα 30 δωμάτια του είναι κατασκευασμένα από χιόνι και πάγο, ή απλά να απολαύσετε ένα δείπνο στο εστιατόριο και το μπαρ του πάγου.

Lainio Snow Village βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της φινλανδικής Λαπωνίας, κοντά στο Ylläs και Levi χιονοδρομικά κέντρα. Βρίσκεται 28 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Κιτίλα. Ελέγξτε περισσότερες πληροφορίες στο Snow Village και ανακαλύψτε τι το χωριό χιόνι έχει να προσφέρει.

Μπορείτε να περάσετε μια νύχτα (ή περισσότερες!) Σε Lainio Snow Village ή αν είστε σε Levi ή Ylläs, μπορείτε να επισκεφτείτε αυτό το απίστευτο χώρο συμμετέχοντας σε έναν από μας εγγυάται χειμώνα αναχωρήσεις. Ελέγξτε περισσότερες πληροφορίες από εδώ.


Κάθε χρόνο, στα τέλη Νοεμβρίου, περίπου χίλια φορτία των φορτηγών του χιονιού που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει το Snow Village - ένα συγκρότημα από πάγο και χιόνι, αλλάζοντας το σχήμα και το μέγεθος κάθε χειμώνα διατηρώντας την μοναδική μαγεία της, συνδυάζοντας την καλλιτεχνία πάγο, χειροτεχνίας και κόβει την ανάσα κατασκευές από χιόνι.Καλύπτει μια έκταση περίπου 20 000 τετραγωνικών μέτρων, το Snow Village αποτελείται από ένα εστιατόριο, ένα μπαρ, λόμπι, δωμάτια ξενοδοχείου και σουίτες, καθώς και υπαίθρια κτίρια, όπως τοίχοι, διαφάνειες και γλυπτά, από τίποτα, αλλά κρυσταλλωμένο νερό.






Snow Village είναι ένα μαγικό κόσμο του πάγου και του χιονιού. Κάθε χρόνο, περίπου 20 εκατομμύρια κιλά του χιονιού και 350 000 κιλά κρυστάλλινα φυσικό πάγος που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του θεαματικό Snow Village που αλλάζει σχήμα, μέγεθος και το σχέδιο για να καταπλήξει τους επισκέπτες κάθε χρόνο.

Καλύπτει μια έκταση περίπου 20 000 τετραγωνικών μέτρων, το Snow Village αποτελείται από ένα Χιόνι ξενοδοχείο, με δωμάτια χιόνι και σουίτες, Ice Restaurant,Cocktail Ice Bar, Παρεκκλήσι, μια διαφάνεια και ένα ευρύ δίκτυο εντυπωσιακό διαδρόμους γεμάτη θεαματική χιόνι και τέχνη πάγο να εξερευνήσω.

Δείτε Μερικά Βίντεο 

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας