5 πρωινές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε. - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

5 πρωινές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε.

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν την ίδια πρωινή ρουτίνα. Λίγοι, όμως, θα φαντάζονταν ότι το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσθέσουμε μερικές απλές, αλλά πολύ αποτελεσματικές δραστηριότητες για να ξεκινήσουμε την μέρα μας πολύ πιο εύκολα.








Δείτε παρακάτω 5 χρήσιμες πρωινές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε.






1.Κάντε μασάζ στα αυτιά σας





© Syda_Productions/depositphotos.com




Το μασάζ στα αυτιά μπορεί να σας βοηθήσει να ξυπνήσετε. Αυτό μπορεί να γίνει νωρίς το πρωί, ενώ είστε ακόμα ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας. Ασκήστε πίεση στα ευαίσθητα σημεία του αυτιού, που έχουν επίδραση στα επίπεδα της θετικής ενέργειας.




2.Πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι





© Photosiber/depositphotos.com




Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να αντικαταστήσετε τον πρωινό καφέ με ένα ζεστό ποτήρι νερό με λεμόνι. Θα βελτιώσει την λειτουργία του πεπτικού σας συστήματος, των νεφρών και του εντέρου. Επίσης, απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Καλό είναι να το πιείτε 20-30 λεπτά πριν φάτε πρωινό.







3.Καθαρίστε την γλώσσα σας





© file404/depositphotos.com




Όλοι ξέρουμε, ότι πρέπει να πλένουμε τα δόντια μας 2 φορές την ημέρα. Ωστόσο, πρέπει να δώσετε σημασία και στον καθαρισμό της γλώσσας, στην οποία συσσωρεύονται πολλά βακτήρια και μπορούν να προκαλέσουν άσχημη αναπνοή, τερηδόνα και προβλήματα στα ούλα. Για να καθαρίσετε τη γλώσσα σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συνηθισμένη οδοντόβουρτσα. Απλά, προσέξτε να μην ασκήσετε πολύ πίεση, γιατί μπορεί να βλάψετε την γλώσσα σας.




4.Φάτε ένα κουταλάκι μέλι





© anna.pustynnikova/depositphotos.com




Το μέλι μας γεμίζει ενέργεια, διεγείρει την μνήμη και την παραγωγικότητά μας, θεραπεύει τον βήχα και ανακουφίζει τα συμπτώματα της αλλεργίας. Για αυτό ακριβώς είναι καλό να ξεκινήσετε την μέρα σας με ένα κουταλάκι μέλι. Ιδανικά, θα πρέπει να είναι φρέσκο μέλι και να το καταναλώσετε 10-15 λεπτά πριν το πρωινό.




5.Πλύνετε το στόμα σας με διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου





© karelnoppe/depositphotos.com




Ολοκληρώστε την πρωινή σας ρουτίνα, πλένοντας το στόμα σας με διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου. Δεν υπάρχει τίποτα επικίνδυνο σε αυτό αρκεί να τηρήσετε την σωστή αναλογία: 5-7 σταγόνες διαλύματος για 50 ml νερού. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει το διάλυμα στο νερό και όχι το αντίστροφο. Αυτή η διαδικασία μπορεί να κάνει τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά και να ξεφορτωθείτε την άσχημη αναπνοή.


tilestwra

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

1 σχόλια:

Write σχόλια
Lily
AUTHOR
3 Ιανουαρίου 2020 στις 11:21 μ.μ. delete

I have become happy to have a look at this newsletter after searching at google, after reading I have written a chunk of the article about when do apple trees bear fruit : Thank you for the thing and supporting me.

Reply
avatar

TOP εβδομαδας