15 Μικρά Μυστικά για να Βελτιώσετε τις Σχέσεις σας. Αξίζει να τα δοκιμάσετε! - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

15 Μικρά Μυστικά για να Βελτιώσετε τις Σχέσεις σας. Αξίζει να τα δοκιμάσετε!



Μοιραζόμαστε μαζί σας απίστευτα απλές τεχνικές που θα φέρουν την αρμονία στη σχέση σας με τον σύντροφό σας και θα ενδυναμώσει σχέσεις με φίλους, παιδιά, συναδέλφους σας, ακόμα και με τον εαυτό τους.


Ενισχύστε τη σχέση με τον σύντροφό σας







1. Αγκαλιάστε το σύντροφό σας και κρατήστε τον στην αγκαλιά σας για 60 δευτερόλεπτα. Το άγγιγμα του αγαπημένου μας προσώπου βοηθά στην παραγωγή ορμονών ωκυτοκίνης και ντοπαμίνης, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την αγάπη και την ευχαρίστηση. Θα νιώθετε όλη μέρα αίσθημα ζεστασιάς και χαράς σαν να έχετε τυλιχτεί σε ένα ζεστό και απαλό πάπλωμα.

2. Στείλτε ένα μήνυμα για το τι σας αρέσει στον σύντροφό σας ή πόσο καλά νιώθετε μαζί του. Υπενθυμίστε στον σύντροφό σας για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας μαζί του και θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια.

3. Αγοράστε ένα ποτό, σνακ ή επιδόρπιο, που αρέσει στον σύντροφό σας. Αυτές οι μικρές κινήσεις είναι σημαντικές για τη σχέση σας. Οι άνθρωποι αγαπούν όταν τους φροντίζουμε και όταν θυμόμαστε τα γούστα και τις προτιμήσεις τους.
Δώστε σημασία στους φίλους







4. Για να αναβιώσετε φιλίες, στείλτε απλά ένα σύντομο μήνυμα. Μπορείτε να γράψετε: «Άκουσα στο ραδιόφωνο το αγαπημένο σου τραγούδι και συνειδητοποίησα ότι έχουμε καιρό να βρεθούμε. Πάμε για καφέ;»

5. Στείλτε λουλούδια στη φίλη σας χωρίς λόγο. Συνοδέψτε το μπουκέτο με μια κάρτα, που θα γράφει πόσο πολλά σημαίνει για σας.

6. Αφήστε στη καλύτερή σας φίλη ένα φωνητικό μήνυμα στο οποίο τραγουδάτε ή απλά λέτε πόσα σημαίνει για σας. Όταν θα ακούσει την εγγραφή, το σίγουρο είναι ότι θα χαμογελάσει.
Φροντίστε τα παιδιά







7. Βάλτε σε ένα καλαθάκι με φαγητό ένα λεύκωμα με αστεία emoticons. Τα παιδιά θέλουν να νιώθουν ότι τα αγαπούν και τα προστατεύουν.

8. Φτιάξτε στο παιδί σας για πρωινό ή για δείπνο μια βρώσιμη εικόνα. Ακόμη και απλά emoticons ή μια καρδιά μπορεί να προκαλέσει το χαμόγελό τους.

9. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, να επαινείτε το παιδί σας, να λέτε ποια γνωρίσματα του χαρακτήρα του θαυμάζετε. Ένα παιδί που λαμβάνει θετικές φιλοφρονήσεις από τους γονείς του, πηγαίνει για ύπνο έχοντας μια καλή διάθεση. Τέτοιες στιγμές είναι πολύ σημαντικές για την ενίσχυση των οικογενειακών σχέσεων.
Δημιουργήστε σχέσεις με τους συναδέλφους







10. Αγοράστε μια λιχουδιά για τους συναδέλφους σας. Μπορεί να είναι κάτι απλό και ανέξοδο: μπισκότα, ντόνατς ή σοκολάτα. Ένας καφές παρέα μαζί τους, θα προωθήσει τις καλές σχέσεις στην ομάδα.

11. Στείλτε σε έναν συνάδελφο που σας έχει βοηθήσει ένα ευχαριστήριο γράμμα ή κάρτα. Ο παραλήπτης θα διαβάσει σίγουρα αυτό το μήνυμα και θα το εκτιμήσει.

12. Ευχαριστείστε με ειλικρίνεια τον εργοδότη. Οι εργοδότες σπάνια λαμβάνουν αναγνώριση, και είναι ωραίο να γνωρίζουν ότι τους σέβονται και τους συμπαθούν.
Και μην ξεχνάτε τον εαυτό σας







13. Κάντε μια λίστα με 7 πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Προσπαθήστε κάθε μέρα να κάνετε ένα πράγμα από τη λίστα για όλη την εβδομάδα.

14. Να προσφέρετε απόλαυση ανιδιοτελώς. Πληρώστε για ένα φλιτζάνι καφέ το άτομο που ήρθε στην καφετέρια μετά από σας. Αυτή η κίνηση θα κάνει έναν άγνωστο να χαμογελάσει, το χαμόγελό του θα ζεστάνει την καρδιά σας και η μέρα σας θα πάει σίγουρα υπέροχα!

15. Καταγράψτε 5 θετικές ιδιότητες σας σε ένα φύλλο χαρτί σε μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας. Βάλτε το στο πορτοφόλι σας. Κάθε φορά που πληρώνετε με κάρτα, ξαναδιάβαστε όσα είναι γραμμένα στο φύλλο. Αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και βελτιώνει τη διάθεση.

Πηγή: diaforetiko.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας