Πολυτελείς βίλες «ανθίζουν» μέσα στη φύση του Βali - Ομορφα Ταξιδια
Taxidia Zohs

Πολυτελείς βίλες «ανθίζουν» μέσα στη φύση του ΒaliΈχετε δει τη ταινία Eat Pray Love με την Julia Roberts; Ε λοιπόν σε αυτή τη ταινία η Julia Roberts ταξίδεψε για ένα χρόνο με σκοπό να βρει τον εαυτό της. Τελευταίος της σταθμός ήταν… το Bali.


Το μέρος, που βρήκε τον έρωτα. Και πώς να μην ερωτευτείς σε ένα τέτοιο ειδυλλιακό μέρος με τη καταπράσινα δάση, τα γαλανά νερά και τους υπέροχους γεμάτους ενέργεια και πάθος ανθρώπους.


Τώρα ένα νέο project του αρχιτέκτονα Κengo Kuma και των βοηθών του, σου δίνει ένα ακόμα κίνητρο να επισκεφθείς το Bali, αν θες να βρεις την εσωτερική ηρεμία. Γνωστός για τα μοναδικά και αέρινα σχέδια του, ο Κuma επιχειρεί να κατασκευάσει πολυτελείς βίλες μέσα στη φύση, που θα ενσωματώνονται πλήρως στο περιβάλλον.
Το project στο Bali ονομάζεται Τsubomi

Ο Kuma σχεδιάζει ένα σετ από 6 τμήματα, ένα studio yoga και ένα θερμοκήπιο το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2018. Το σχέδιο με τους οργανικούς αυτούς χώρους αντικατοπτρίζει τη σημασία του ονόματος του project Τsubomi, που στα Ιαπωνικά σημαίνει «Άνθος Λουλουδιού».Είναι μια ιδανική ονομασία, αφού οι χώροι αυτοί είναι πραγματικά, σαν να ανθίζουν από το έδαφος των δασών. Με αυτό τον τρόπο ο αρχιτέκτονας καταφέρνει να μεταδώσει όλη την αίσθηση ηρεμίας που ταιριάζει απόλυτα στο χαλαρό και εξωτικό περιβάλλον του Bali.


Με θέα την ακτή της βόρειας Ινδονησίας, ο Kumo δεν μπορούσε να μην τοποθετήσει τζαμαρίες γύρω από τη κατασκευή. Έτσι οι διαμένοντες θα μπορούν να ξαπλώνουν ή να πίνουν το κρασί τους στο σαλόνι και να κοιτάνε των ωκεανό. Είναι μια πραγματική όαση.


All Image Credits: Kengo Kuma and Associates

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας