Καφεδάκι ακούγοντας το κύμα -Τα καλύτερα μαγαζιά στην Αθήνα δίπλα στη θάλασσα - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Καφεδάκι ακούγοντας το κύμα -Τα καλύτερα μαγαζιά στην Αθήνα δίπλα στη θάλασσα



Απολαμβάνεις τον καφέ σου και δίπλα σου, ο παντοτινός και πιστός σου φίλος: η θάλασσα.

Αν θες να κάνεις μια μικρή απόδραση... μέσα στην Αθήνα διάλεξε ένα μαγαζί που έχει θέα το απέραντο γαλάζιο, πάρε την παρέα σου και απόλαυσε τη στιγμή! Το καλοκαίρι είναι στάση ζωής. Ξεκίνα να το ζεις από τώρα!

Ακολουθούν 7 μαγαζιά της Αθήνας που ξέρουν πώς να σε χαλαρώσουν με τη θέα τους!


1) Nalu

«Νalu» στα χαβανέζικα σημαίνει κύμα. Ενας υπέροχος χώρος για καφέ, γευστικά κοκτέιλ, μεσογειακή κουζίνα και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Αν θες να το επισκεφτείς ένα ανοιξιάτικο απόγευμα, θα είσαι τυχερή αν βρεις τραπέζι...

Λεωφ. Ποσειδώνος, Kαλαμάκι







Vive Mar

Το Vive Mar είναι ένα από τα μαγαζιά που είναι ψηλά στις προτιμήσεις για να απολαύσει κάποιος τον καφέ του ή το ποτό του, λόγω της ξεχωριστής του τοποθεσίας που εξασφαλίζει υπέροχη θέα. Σαν να βρίσκεσαι σε νησί...

Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, Βούλα





Rumors

Eνας ιδανικός χώρος για να απολαύσεις καφέ, ποτό ή φαγητό. Υπέροχα σνακ, fingerfood και brunch. Γευστικά κοκτέιλ το βράδυ!

Λεωφόρος Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη





Penarrubia Lounge

Το Penarrubia άνοιξε τις πόρτες του πριν από περίπου 2 χρόνια. Ονειρεμένη θέα και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Ιδανικό στέκι για καφέ το πρωί, για μεσημεριανό γεύμα και δροσερά ποτά το βράδυ!

Λεωφόρος Ποσειδώνος 43, Άλιμος




Balux- Τhe House Project

Ενα μαγαζί με σταθερό κοινό και διαφορετικά επίπεδα στο χώρο του. Τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός του χώρος έχουν ενδιαφέρον. Την άνοιξη και το καλοκαίρι η μοναδική του θέα σε ταξιδεύει. Νιώθεις ότι βρίσκεσαι... σε διακοπές!

Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα





Ark

Ψαγμένα κοκτέιλ και ιδιαίτερα coffee blends σε έναν χώρο με χαλαρή ατμόσφαιρα και διακόσμηση που αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας. Υψηλή ποιότητα στη γεύση.

Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα







Εν πλω

Αλλος ένας από τους πολύ ιδιαίτερους χώρους των νοτίων προαστίων με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ιδανικός για το βραδινό ποτό σας αλλά και το απογευματινό σας καφεδάκι.

Λεωφόρος Ποσειδώνος 4, Βουλιαγμένη





Πηγή φωτογραφιών: Facebook

πηγη




Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας