Ψωμί με κάστανα
300g αλεύρι κάστανα
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο λάδι d eolivia
1 πρέζα αλάτι
Συνεχείς 50γρ σταφίδες
30 γρ κουκουνάρι
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
Ρίχνουμε σε ένα μπολ catanas αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας λάδι και αλάτι, κτύπησε με ένα σύρμα και ανακατεύετε, σταδιακά, το μισό νερό aproximadamenet μέχρι να είναι μια πάστα και όχι υγρό. Πλένουμε τις σταφίδες, κόβουμε και προσθέστε τα στο μίγμα. Απλώστε μια fuent χαμηλό και ευρύ με λίγο λάδι, ρίχνουμε το μείγμα σε πάχος περίπου 2 cm, που καλύπτεται με κουκουνάρι και τα φύλλα δεντρολίβανου, πασπαλίζουμε με λίγο λάδι και τοποθετήστε το ταψί στο φούρνο για μία ώρα σε θερμοκρασία 200 C: μικρές ρωγμές σχηματίστηκαν στην επιφάνεια και μια τραγανή κρούστα. Σερβίρετε ζεστό ή κρύο, όπως εσείς προτιμάτε.