Ένα μαγικό σύμπλεγμα με παραλίες, διάφανα καταπράσινα νερά.. - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Ένα μαγικό σύμπλεγμα με παραλίες, διάφανα καταπράσινα νερά..

Μπαχάμες ... το σύμπλεγμα του ονείρου
Mπαχαμες
 Ένα μαγικό σύμπλεγμα από 700 περίπου νησάκια και ατόλες, ροζ παραλίες, διάφανα καταπράσινα νερά, δροσιστικά κοκτέιλ, πολυτελή ξενοδοχεία και βραδινή ζωή με την αύρα του ωκεανού! Αυτό είναι οι Μπαχάμες!





Η Κοινοπολιτεία των Μπαχαμών, είναι ένα αρχιπέλαγος που βρίσκεται στα ανοικτά της νοτιο-ανατολική ακτή της Φλόριντα, ΗΠΑ και βόρεια της Κούβας. Οι Μπαχάμες αποτελείται από περισσότερα από 700 νησιά και πάνω από 1.000 κοραλλιογενείς νήσους και τους βράχους που καλύπτει μια έκταση πάνω από 5.000 τετραγωνικά μίλια (περίπου 14.000 τ.χλμ.) Και πληθυσμό πάνω από 300.000. Κατοικούνται μόνο περίπου 30 νησιά. Το μεγαλύτερο νησί είναι η Άνδρος, αλλά New Providence είναι η πιο πυκνοκατοικημένη. Η πρωτεύουσα Nassau βρίσκεται σε αυτό το νησί.
Η ιστορία της χώρας μπορούν να αναχθούν στην πρώτη προσγείωση του Χριστόφορου Κολόμβου, ο οποίος λέγεται ότι έχουν προσγειωθεί στο Σαν Σαλβαδόρ, ένα νησί στα νότια της Μπαχάμες. Πολλοί από τους ντόπιους υποδουλώθηκαν και απελάθηκαν στην Ισπανία και η περιοχή ήταν κατά μεγάλο μέρος εγκαταλελειμμένη μέχρι την άφιξη των Βρετανών που εγκατέστησε οικισμούς της περιοχής

Τα νησιά στη συνέχεια τέθηκε υπό την Βρετανική Αυτοκρατορία. Μετά το αμερικανικό πόλεμο Επαναστατική, οι Αφρικανοί σκλάβοι στις ΗΠΑ που είχαν πολεμήσει για τη βρετανική πλευρά, στη σύγκρουση εκδιώχθηκαν και που εγκαταστάθηκαν εδώ από τους Βρετανούς.




Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας