Το Μεξικό είναι μια πανέμορφη εξωτική χώρα. - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Το Μεξικό είναι μια πανέμορφη εξωτική χώρα.

Το Μεξικό είναι χώρα του νότιου τμήματος της Βόρειας Αμερικής. Το επίσημο όνομά της είναι Estados Unidos Mexicanos (Ηνωμένες Πολιτείες του Μεξικού). Βρέχεται από τον Ειρηνικό και Ατλαντικό ωκεανό. Καταλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα της Μεξικάνικης Χερσονήσου που ενώνει τη Βόρεια με τη Νότια Αμερική. Συνορεύει βόρεια με τις ΗΠΑ, νοτιοανατολικά με τη Γουατεμάλα και τη Βρετανική Ονδούρα.
Η Πόλη του Μεξικού
 Η Πόλη του Μεξικού



Το Μεξικό είναι μια πανέμορφη εξωτική χώρα, με εκπληκτικά φυσικά τοπία και ζωντανή παράδοση, ενώ συμπεριλαμβάνεται στις 3 πλουσιότερες χώρες σε πανίδα και χλωρίδα.
Στα τροπικά δάση αυτού του παραδείσου ζουν 30.000 είδη φυτών, 450 είδη θηλαστικών και 1.000 είδη πουλιών.
Στο Μεξικό ο επισκέπτης θα δει μεγάλες ερημικές εκτάσεις, κάκτους, ακόμα και χιονισμένα ηφαίστεια.  Θα συναντήσει ανθρώπους ηλιοκαμένους, νωχελικούς κάποιες φορές, ντυμένους με έντονα χρώματα και με τα παραδοσιακά τους sombreros, να υποδέχονται τους ξένους και να κερνάνε τεκίλα, τάκος, μαργκαρίτα και ότι άλλο έχουν.



Ένα είναι σίγουρο στο Μεξικό -  και το καταλαβαίνεις αμέσως μόλις πατήσεις το πόδι σου στη γη του - ότι στην ατμόσφαιρα υπάρχει κάτι από τους Maya, ο πολιτισμός των οποίων έφτασε στη μεγαλύτερη ακμή του τα χρόνια 200-900 μ.Χ. Τότε χτίστηκαν πόλεις όπως η Teotihuacan, απ’ όπου πέρασαν μετά οι Τολτέκοι, οι Αζτέκοι και αργότερα οι Ισπανοί που την έκαναν κομμάτι της Νέας Ισπανίας.
Την ανεξαρτησία του απέκτησε το Μεξικό το 1836, ενώ ακολούθησε η «Επική Επανάσταση» των χρόνων 1910-1920, όπου μετά από απώλεια 250.000 ψυχών, μπήκαν οι βάσεις για το σύγχρονο Μεξικό.

Λα Paz είναι η πρωτεύουσα της μεξικανική πολιτεία της Μπάχα Καλιφόρνια Sur. Είναι ένα εκπληκτικό μέρος όπου μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος της προκυμαίας και να απολαύσετε ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα ή να επιδοθούν σε νόστιμη μεξικάνικη κουζίνα? Για αργότερα χορέψετε όλη τη νύχτα. La Paz προσφέρει μια φανταστική ευκαιρία να εξερευνήσουν ιστορικά μουσεία και τις αγορές της για αυθεντικό μεξικάνικο τέχνες και βιοτεχνίες. Ένα ευχάριστο προορισμό για τις διακοπές του Ειρηνικού γιοτ, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν το θρυλικό ερασιτεχνική αλιεία για Marlin, Wahoo, ο τόνος, κυνηγούς και άλλα. Μπορεί να έχετε ακόμα την ευκαιρία να πάει ψαροντούφεκο με τα λιοντάρια θάλασσας ή καταδύσεις με τους καρχαρίες hammerhead και γιγαντιαία Μαντάς

Ό,τι άφησαν όλα αυτά τα γεγονότα στους Μεξικάνους κατά το πέρασμα των χρόνων, αυτό φροντίζουν να διατηρήσουν ζωντανό στη μουσική τους, στην αρχιτεκτονική τους, στον τρόπο ζωής τους γενικότερα...  κι αυτό είναι που συγκινεί τον αξιδιώτη όταν επισκέπτεται τη χώρα αυτή.
.
 Υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε στη Λα Παζ.
 Γιατί να μην ανακαλύψουν οι αρχαίες βραχογραφίες στο μακρινό φαράγγια? Ή απλά να χαλαρώσετε και σαλόνι για τις εξαιρετικές διακοπές με σκάφος σας στη Νότια Μεξικό από Λα Παζ. Ένα καταπληκτικό γιοτ ναύλωσης διακοπές σας περιμένει στη Λα Παζ, το Μεξικό.










Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας