ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΠλένετε το κρέας το κόβετε σε μερίδες και το στραγγίζετε.Καθαρίζετε τα κρεμμυδάκια ,το σκόρδο,τη δάφνη ,το μπαχάρι ,τις ντομάτες τριμμένες ,το λάδι ,αλάτι,πιπέρι , το ξύδι και το κρασί.Σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε το φαγητό για 3 περίπου ώρες, χωρίς να το ξεσκεπάσετε, ώσπου να μείναι με τη σάλτσα του.
Σερβίρεται ζεστό.
Ευχαριστούμε πολυ την φίλη μας Στέλλα απο την Χαλκίδα που μας έστειλε αυτή τη συνταγή.
Περιμένουμε και τις δικές σας στο e mailomorfatax@gmail.com
www.omorfataxidia.com