H Ινδία θα υποδέχεται τουρίστες με μια τοπική κάρτα Sim - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

H Ινδία θα υποδέχεται τουρίστες με μια τοπική κάρτα Sim



Οι ξένοι που επισκέπτονται την Ινδία δεν θα πρέπει πλέον να ανησυχούν για να βρουν μια τοπική κάρτα Sim και δεν θα αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που είχαν σημειωθεί παλιότερα.
Από την επόμενη εβδομάδα όσοι προσγειώνονται στο αεροδρόμιο στο Νέο Δελχί και είναι κάτοχοι e-visaς, θα προμηθεύονται με το καλημέρα σας απευθείας από το αεροδρόμιο μια τοπική κάρτα sim από την εταιρεία Indian Association of Tour Operators. Σύντομα και άλλα αεροδρόμια στην Ινδία θα προχωρήσουν στην ίδια διαδικασία.nederland.milna.org

Οι τουρίστες απλά θα χρειαστεί να προσκομίσουν μια φωτοτυπία της βίζας τους και τη πρώτη σελίδα από το διαβατήριο τους για να πάρουν την κάρτα. Η κάρτα θα είναι γεμάτη με 85 cents για κλήσεις και 50MB για Ιnternet. Θα είναι ενεργή για ένα μήνα και οι τουρίστες θα μπορούν όλο το 24ωρο να επικοινωνούν με τη γραμμή βοήθειας, η οποία μάλιστα είναι διαθέσιμη σε 12 γλώσσες.
Ο λόγος της άμεσης παροχής της sim

Ο λόγος που η Ινδία προχώρησε σε μια τέτοια λογική είναι το γεγονός, πως παλιότερα η εύρεση τοπικής κάρτας ήταν εφιάλτης για τους τουρίστες. Οι ξένοι επισκέπτες έπρεπε να περάσουν από μια χρονοβόρα διαδικασία με αρκετή γραφειοκρατία, που πολλές φορές στο τέλος εμπόδιζε την παροχή της sim.

Εκτός αυτού όταν τελικά έκαναν αίτηση για μια νέα τηλεφωνική σύνδεση, έπαιρνε μέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί.
Ο Υπουργός τουρισμού της Ινδίας Μahesh Sharma αναφέρει: Αυτή η πρωτοβουλία θα βοηθήσει τους τουρίστες να επικοινωνούν άμεσα, με τους συγγενείς στην πατρίδα τους, να βρουν ξενοδοχεία και ότι άλλο χρειάζονται. Την ιδέα την πήρα, όταν μου δόθηκε μια ανάλογη κάρτα κατά την επίσκεψη μου στη Sri Lanka

Preview Image: AFP/GETTY IMAGES

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας