Αυτά είναι τα πιο Παράξενα Σπίτια στον Κόσμο - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Αυτά είναι τα πιο Παράξενα Σπίτια στον Κόσμο



Φαντασία στον κόσμο που ζούμε υπάρχει άφθονη και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό και αισιόδοξο γιατί σημαίνει πως συνεχώς εξελισσόμαστε δημιουργώντας ενδιαφέροντα και όμορφα κτίρια που αποτελούν έμπνευση για όλους εμάς.


Δυστυχώς όμως η φαντασία μερικές φορές μπορεί να ξεφύγει από τα όρια του ωραίου και να δημιουργήσει κτίρια και οικοδομήματα που είναι παράξενα αλλά κατά μια έννοια γοητευτικά. Βρήκαμε 6 από τα πιο παράξενα σπίτια στον κόσμο και σας τα παρουσιάζουμε.

The Teapot Dome Το Teapot Dome είναι ένα πολύ παράξενο σπίτι στην Zillah των ΗΠΑ. Χτίστηκε το 1922 ως υπενθύμιση στο Teapot Dome σκάνδαλο στο οποίο συμμετείχε ο Πρόεδρος Warren G. Harding και ένας ομοσπονδιακός πράκτορας. Όπως λέει και το όνομά του, το Teapot Dome έχει σχήμα τσαγιέρας και όπως θα δείτε και στην εικόνα παρακάτω είναι αρκετά παράξενο.







The Boeing 727 House Πώς θα σας φαινόταν να μένατε σε ένα boeing 727; Μια γυναίκα από το Mississippi διαμόρφωσε αυτό το αεροπλάνο ώστε να γίνει το σπίτι της. Το αεροπλάνο στοίχισε 3.600 ευρώ για να μεταφερθεί στο συγκεκριμένο σημείο και 22.000 ευρώ για να ανακαινιστεί. Πλέον διαθέτει όλες τις ανέσεις, από γκαράζ μέχρι τζακούζι στο πιλοτήριο.







The Toilet-shaped house Αλήθεια τι κόλλημα πρέπει να έχει ένας άνθρωπος με την υγιεινή και την τουαλέτα του για να φτιάξει το σπίτι του σε σχήμα τουαλέτας; Και όμως το είδαμε και αυτό. Στην Κορέα υπάρχει αυτό το σπίτι σε σχήμα τουαλέτας και δημιουργήθηκε από ακτιβιστές το 2007. Πλέον λειτουργεί ως μουσείο τουαλέτας με πολλές δραστηριότητες κυρίως για μικρά παιδιά.







The Shoe House Αυτό το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή Hellam της Pennsylvania στις ΗΠΑ. Όταν πρωτοχτίστηκε λειτούργησε ως ξενώνας και αποτελούνταν από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα και σαλόνι. Μόλις πέθανε ο ιδιοκτήτης του, έγινε παγωτατζίδικο ενώ πλέον λειτουργεί σαν μουσείο.







The Upside-Down House To ανάποδο σπίτι βρίσκεται στην Πολωνία και χτίστηκε από τον Daniel Czapiewski. Σκοπός του αρχιτέκτονα ήταν να περιγράψει μέσα από το δημιούργημά του το πώς έχει «καταντήσει» η ζωή δείχνοντας πως έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην κοινωνία μας.







The Kvivik Igloo To συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στα νησιά Faroe και είναι γνωστό ως Kvivik Igloo. Εξωτερικά μοιάζει με igloo και είναι αρκετά παράξενο αλλά η θέα του είναι μαγευτική.








via

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας