20 Απίστευτα Εντυπωσιακές Φωτογραφίες που δεν έχουν υποστεί ΚΑΜΙΑ απολύτως επεξεργασία! Η 6η είναι Σκέτη Μαγεία! - Ομορφα Ταξιδια
Taxidia Zohs

20 Απίστευτα Εντυπωσιακές Φωτογραφίες που δεν έχουν υποστεί ΚΑΜΙΑ απολύτως επεξεργασία! Η 6η είναι Σκέτη Μαγεία!Ακόμα και οι καλύτεροι φωτογράφοι του κόσμου πρέπει να περιμένουν την ιδανική στιγμή για να βγάλουν μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Οι παρακάτω φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία, και είναι από την καλλιτεχνική ματιά του φωτογράφου.

Μια μικροσκοπική αράχνη έστησε τον ιστό της μέσα σε ένα φύλλο.Ειδυλλιακή θέαΠρώτη πτήση!Πασχαλίτσα που πετάει πάνω σε ένα σπόρο πικραλίδας.Ένα μισοανοιχτό ηλιοτρόπιο.Κεραυνός στο λιμάνι της Νέας ΥόρκηςΕπιστήμονες μελετούν την κατεύθυνση και ένταση του ανέμου με τη χρήση χρωματιστού καπνού.Μια πάπια σέρφερ!Πάμε βόλτα στο φεγγάρι;Το άγαλμα του Βούδα πιάνει ένα αεροπλάνο!Ένας γλάρος άρπαξε το παγωτό από έναν περαστικό.Σύννεφο σε μορφή βουνού.Αλογάκι της Παναγίας πάνω σε φυτό σε σχήμα ποδηλάτου!ΑυτοκινητάκιαΚολυμβητής την ώρα του αγώναΜαζικό θαλάσσιο σκιΧιόνι που έχει παραμείνει μετά από πλημμύραΠαιδιά με βάρκα σε μια κρυστάλλινη λίμνη στη ΜαλαισίαΗ καλύτερη θέα είναι από ψηλά!


Πηγή: fanpage.gr
Via: www.adme.ru

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας