Η ποιο απολαυστική Θέα. - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Η ποιο απολαυστική Θέα.




Με μήκος που φτάνει τα 446 χιλιόμετρα, πλάτος τα 29 και βάθος τα 1,6, το Γκραντ Κάνιον είναι μία συγκλονιστική άβυσσος με μαγευτικές αποχρώσεις, λαβυρινθώδη αυλάκια και βράχους ηλικίας 2 δισεκατομμυρίων ετών. Είναι λογικό λοιπόν, να προσελκύει ετησίως περισσότερους από 5 εκατομμύρια επισκέπτες, που μένουν άναυδοι μπροστά σε ένα από τα σπουδαιότερα θεάματα της Γης. 

Photo: Milos island,Sarakiniko beach
Μήλος Σαρακινικο


Δύσκολα μονοπάτια με πολλή ωραία θέα



Ο Κολόμβος και η Ισαβέλα Το 1492, χρονιά που η Γρανάδα επανακατακτήθηκε από τους Ισπανούς, είναι επίσης η χρονολογία που ο Κολόμβος ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για την εξερεύνηση της Αμερικής. Στη συμβολή των δύο κεντρικότερων δρόμων της πόλης, της Gran Vνa de Colσn (Γκραν Βία ντε Κολόν) και της Calle de Reyes Catσlicos (Κάγιε ντε Ρέγιες Κατόλικος) θα δείτε το άγαλμα του Κολόμβου, γονατισμένου μπροστά στον θρόνο της Βασίλισσας Ισαβέλας -αναπαράσταση της στιγμής που ζητάει από τη βασίλισσα την άδεια για την έναρξη του ταξιδιού του.
  Από τους πύργους που βρίσκονται στα τείχη της Αλάμπρα, μπορείτε να απολαύσετε πανοραμική θέα σε όλη την περιοχή.

Από τους πύργους που βρίσκονται στα τείχη της Αλάμπρα, μπορείτε να απολαύσετε πανοραμική θέα σε όλη την περιοχή.

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΘΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ
Δεν έχει εισαχθεί τίτλος




Ξενοδοχειο μεσα στην θαλασσα... Αυτη η θεα ΔΕΝ συγκρινεται!






















Πάνω-κάτω όμως μια τέτοια εμπειρία μπορείτε να τη ζήσετε σε οποιοδήποτε ενυδρείο του κόσμου... Τι θα λέγατε όμως να μπορείτε να τα απολαύσετε όλα αυτά ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του δωματίου σας ή περπατάτε στους διαδρόμους ενός πολυτελούς Resort;











Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας