Σπόρ που θέλει τρέλα και θάρρος. - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Σπόρ που θέλει τρέλα και θάρρος.






Δεν είναι μόνο η αδρεναλίνη που ανεβαίνει στα ύψη, ούτε η ικανοποίηση… του ύψους ή του βάθους που αισθάνονται όσοι ασχολούνται με διάφορα extreme σπορ, αυτό που πάνω από όλα διαφοροποιεί τους αθλητές αυτούς είναι η απουσία του φόβου!
Τολμηροί ή ριψοκίνδυνοι, μπορεί και «τρελοί» για μερικούς, οι άνθρωποι αυτοί ξεπερνούν κάθε φορά τον εαυτό τους για να κατακτήσουν ένα όνειρο, να κάνουν πράξη μια προσδοκία ζωής και να αποδείξουν το μεγαλείο της θέλησης.





Πιστεύετε ότι το άλμα του Φέλιξ είναι το μοναδικό «σπορ» που θέλει τρέλα και θάρρος; Ατρόμητοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιδίδονται σε επικίνδυνα και απίστευτα σπορ απλά και μόνο «για διασκέδαση» παίζοντας τη ζωή τους κορώνα γράμματα και κόβοντας την ανάσα με τις εντυπωσιακές πόζες τους.

Parkour

Wingsuit



Οι καταδύσεις από τους γκρεμούς χαρακτηρίζονται (όχι άδικα) από τις πιο τρομακτικές, καθώς οι τολμηροί δύτες πηδούν από τα βράχια απευθείας στη θάλασσα, προσπαθώντας να γλιτώσουν… τη ζωή τους, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη! Και όχι μόνο τη δική τους, αλλά και των θεατών που παρακολουθούν…

Δεν τους τρομάζει το άγριο τοπίο, οι κρυμμένες σπηλιές που μπορούν να τους «καταπιούν», η σκληρότητα του πάγου.



Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας