Το Δαχτυλίδι της Ζωής - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Το Δαχτυλίδι της Ζωής




Το Δαχτυλίδι της Ζωής είναι ένα 515-πόδι (περίπου 157 μέτρα) διατηρητέο ​​αρχοντικό που χτίστηκε στην πόλη της Φουσούν, Κίνα.


Το ορόσημο είναι χτισμένο με ένα κατάστρωμα παρατήρησης είναι προσβάσιμα με ανελκυστήρα, καθώς και 12.000 LED φώτα. Αφού εγκατέλειψε τις τοπικές ψυχαγωγία έργα λόγω του μικρού τοπικού πληθυσμού, πολεοδόμους εγκαταστάθηκαν στην οικοδόμηση μιας ορόσημο αξιοθέατα αντί για να προσελκύσει μια τουριστική βιομηχανία στην περιοχή. Η δομή χρησιμοποιεί περίπου 3.000 τόνους χάλυβα και το κόστος περίπου $ 16 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.






Τον Μάιο του 2009, Entertainment Designer Gary Goddard (και την εταιρεία του, ο Goddard Όμιλος ), προσελήφθη από Φουσούν Οικονομικής Ανάπτυξης Χώρου Διοίκηση επιτροπή για τον έλεγχο του προγράμματος 2 τετραγωνικά χιλιόμετρα του νέου 22-τετραγωνικό χιλιόμετρο πόλη που αναπτύσσονται κοντά σε Shenyang, Κίνα. Goddard είχε υποπέσει στην αντίληψή τους, ενώ εργάζονται για το κοντινό World θεματικό πάρκο Dream στην Φουσούν, Κίνα.

Goddard και η ομάδα του ανέπτυξαν πολλές έννοιες και ιδέες για τη νέα πόλη, όπως εμπορικές περιοχές, ζώνες αναψυχής, και, τελικά, μια εικονική κεντρικό, το δαχτυλίδι της ζωής.

Μετά τη φάση του σχεδιασμού Concept, τον Ιανουάριο του 2010, ο Όμιλος Goddard ήταν δεσμευμένο για να συνεχίσει με το έργο, συμπεριλαμβανομένης της Σχηματική φάση σχεδιασμού του δαχτυλιδιού της Ζωής.







Ενώ η 1η φάση της πόλης της Νέας Shenfu δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2013, τα νέα του δακτυλίου εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο τον Νοέμβριο του 2012, όταν φωτογραφίες από την οικοδομή στην επιφάνεια. Η δομή έχει παρομοιαστεί με την Αψίδα πύλη στην Αγία Louis , Missouri , ενώ άλλες φόρουμ στο διαδίκτυο έχουν σχέση με τη δομή για τεχνολογίες επιστημονικής φαντασίας, όπως η τηλεμεταφορά συσκευές, όπως φαίνεται στο Stargate τηλεόρασης και franchise ταινία λόγω του μεγέθους και την εμφάνισή του












ΠΗΓΗ

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας