Η Εντυπωσιακή πόλη Koblenz. - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Η Εντυπωσιακή πόλη Koblenz.








Στο χώρο περιπάτου Mosel, κοντά στο Balduin γέφυρα, θα βρείτε αυτό το όμορφο μικρό κάστρο. Alte Burg (Old Castle), χτίστηκε πάνω στα θεμέλια ενός κυκλικού πύργου που χρονολογείται από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Στα τέλη του 13ου αιώνα, η αρχική δομή παρατάθηκε με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Heinrich von II Finstingen. Μια moated κάστρο χτίστηκε η οποία έγινε μέρος της οχύρωσης της πόλης. Κατά τη διάρκεια των αιώνων που ακολούθησαν Alte Burg έχει συνεχώς έχουν τροποποιηθεί και ανακατασκευάστηκε και αναγεννησιακής και μπαρόκ στυλ επεκτάσεις προστέθηκαν. Το κτίριο διαθέτει 2 πύργους που αντιμετωπίζει η Mosel και ένα 3ο για την πλούσια διακοσμημένη σκάλα που χτίστηκε το 1557. Κατά τη διάρκεια του πολέμου των εννέα ετών, τα στρατεύματα του Γάλλου βασιλιά Louis XIV πολιόρκησε Koblenz και σε μεγάλα τμήματα της παλιάς πόλης, όπως το κάστρο, ήρθε να βλάψει. Η δομή έχει καταστραφεί για 2η φορά το 1794 κατά τη διάρκεια της εισβολής των γαλλικών επαναστατικά στρατεύματα. Between1806 και το 1897 ένα εργοστάσιο τενεκεδένια σκεύη εγκαταστάθηκαν στην παλιά τείχη. Μετά το κλείσιμο του εν λόγω εργοστασίου το κτίριο πωλήθηκε στο Δήμο Koblenz.

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου Alte Burg υπέστη μικρές ζημιές μόνο και μεταξύ 1960 - 1962 το κάστρο έχει ανακαινιστεί με δαπανηρή δαπανη και σήμερα είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα του Koblenz και πάλι. Alte Burg στεγάζει το Αρχείο της πόλης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη και δεν μπορεί να επισκεφθεί, δυστυχώς. Αλλά οι ασβεστωμένους τοίχους και δείτε τα πανέμορφα καμπαναριά, ωστόσο αξίζει μια φωτογραφία. Μετά από όλα είναι το μόνο μεσαιωνικό κτίσμα στην παλιά πόλη που έχει διήρκεσε περισσότερο από τους αιώνες και την πλούσια ιστορία του Koblenz, χωρίς ποτέ να καταστραφεί.






Παλάτι των εκλογέων πρίγκιπα του Trier .






Η πόλη ήταν μέλος της ένωσης των Rhenish απο τις πόλεις που αυξήθηκαν κατά το 13ο αιώνα. Οι Τεύτονες Ιππότες ίδρυσε το Bailiwick του Koblenz μέσα ή γύρω από 1231. Koblenz επιτευχθεί μεγάλη ευημερία και συνέχισε να προχωρήσει μέχρι την καταστροφή των Τριακονταετή Πόλεμο » επέφερε μια γρήγορη πτώση. Μετά Φίλιπ Κρίστοφερ, ψηφοφόρος της Τρίερ, παραδόθηκε Ehrenbreitstein με τη γαλλική, η πόλη έλαβε μια αυτοκρατορική φρουρά το 1632. Ωστόσο, αυτή η δύναμη αποβλήθηκε σύντομα από τους Σουηδούς, οι οποίοι με τη σειρά τους, παρέδωσε την πόλη και πάλι στη γαλλική. Imperial δυνάμεις που τελικά κατάφερε να ξαναπάρει αυτό από τη θύελλα το 1636.

Το 1688, Koblenz πολιορκήθηκε από τη γαλλική κάτω Marshal de Boufflers , αλλά το μόνο που κατάφερε να βομβαρδίζουν την Παλιά Πόλη (Altstadt) σε ερείπια, καταστρέφοντας μεταξύ άλλων κτίρια αίθουσα του Old Εμπόρων »(Kaufhaus), το οποίο αναστηλώθηκε στη σημερινή του μορφή το 1725. Η πόλη ήταν η κατοικία του αρχιεπισκόπου-εκλογείς του Trier 1690-1801.



Φρούριο Ehrenbreitstein όπως φαίνεται από Koblenz.




Βασιλική του Αγίου Castor

Στο πιο αρχαίο τμήμα της Koblenz εχει αρκετά κτίρια που έχουν ιστορικό ενδιαφέρον. Εξέχουσα θέση μεταξύ αυτών, κοντά στο σημείο της συμβολής των ποταμών, είναι η Βασιλική του Αγίου Castor ή Kastorkirche, αφιερωμένο στην Castor της Karden , με τέσσερις πύργους. Η εκκλησία ιδρύθηκε αρχικά το 836 από τον Louis ο ευσεβής , αλλά η παρούσα Romanesque κτίριο ολοκληρώθηκε το 1208, η γοτθική θολωτή οροφή που χρονολογείται από το 1498. Μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Castor βρίσκεται ένα σιντριβάνι, το οποίο χτίστηκε από τους Γάλλους το 1812, με μια επιγραφή για να τιμήσουν την εισβολή του Ναπολέοντα στη Ρωσία. Δεν έχει πολύ καιρό μετά, τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν Koblenz? Και του Αγίου Priest, διοικητή τους, προστίθεται στην ειρωνεία αυτά τα λόγια: "Vu et approuvé par nous, διοικητής Russe de la Ville de Coblence: Janvier 1er, 1814."



Στο σύγχρονο τμήμα της πόλης βρίσκεται το παλάτι (Residenzschloss), με ένα μέτωπο να κοιτάζει προς το Ρήνο, το άλλο στο Neustadt. Χτίστηκε το 1778-1786 από τον Κλήμη Wenceslaus, ο τελευταίος ψηφοφόρος της Τρίερ, σύμφωνα με το σχεδιασμό από τον Γάλλο αρχιτέκτονα PM d'Ixnard. Το 1833, το ανάκτορο χρησιμοποιήθηκε ως στρατώνας, και έγινε η τελική αποθήκη για το οπτικό σύστημα τηλεπικοινωνιών που δημιουργήθηκε στο Potsdam. Σήμερα, ο πρώην παλάτι του ψηφοφόρου είναι ένα μουσείο? Μεταξύ άλλων περιέργειες, περιέχει μερικά ωραία Ταπετσαρίες ταπετσαρίες. Από αυτό μερικά όμορφους κήπους και χώρους περιπάτου (Kaiserin Augusta Anlagen) εκτείνονται κατά μήκος της όχθης του Ρήνου, και σε αυτά είναι ένα μνημείο για τον ποιητή Max von Schenkendorf . Μια λεπτή άγαλμα της αυτοκράτειρας Augusta, του οποίου η αγαπημένη κατοικία ήταν Κόμπλεντς,






Koblenz βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ της Κολωνίας και της Frankfurt am Main.

ΠΗΓΗ





























Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας