Γνωρίζατε ότι ... υπάρχει μια άσκηση του στομάχου , - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Γνωρίζατε ότι ... υπάρχει μια άσκηση του στομάχου ,




Γνωρίζατε ότι ... υπάρχει μια άσκηση του στομάχου , όπου μπορείτε να τρίψετε το στομάχι σας μακριά αβίαστα χρησιμοποιώντας τίποτα, αλλά το χέρι σας - μόνο για 2 λεπτά την ημέρα ;

άσκηση του στομάχου

Αυτό μπορεί να ακούγεται δύσκολο να πιστέψει κανείς , αλλά ο Δρ Stephen Chang , ένα MD και PhD οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι τόσο στη Δυτική όσο και την κινεζική ιατρική , αναφέρει ότι αυτό το απλό 2 λεπτά με εσωτερική άσκηση, η οποία δεν προέρχεται από τη δυτική ιατρική , αλλά μάλλον από τη σοφία των αρχαίων Κινέζοι σοφοί - έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία ως θεραπεία του στομάχου αυτο-ίασης για πάνω από 6.000 χρόνια .

Ό, τι κάνετε , μην συγχέουμε αυτή την εσωτερική άσκηση με τις εξωτερικές ασκήσεις του δυτικού κόσμου , όπως sit - ups , κρίσιμες στιγμές και άλλες κινήσεις που μόνο εταιρεία μέχρι το υποκείμενο μυς του στομάχου ... αλλά δεν κάνουν τίποτα για να λιώσει το λίπος γύρω από τους μύες .

Σύμφωνα με τον Δρ Chang, απώλεια βάρους είναι ένα απλό θέμα για την αύξηση της αποτελεσματικότητας του πεπτικού συστήματος . Εάν έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί αποτυγχάνουν να ρίξει λίρες , ακόμη και όταν μειώσει το φαγητό σας και / ή πρόσληψη θερμίδων - ο λόγος είναι γιατί το πεπτικό σας και εξόντωση συστήματα δεν λειτουργούν αποτελεσματικά .

Οι ακόλουθες 2 λεπτά άσκηση του στομάχου λειτουργεί σαν ένα απαλό παχέος άρδευση που συμβάλλει στην επιτάχυνση μια αργή πεπτικό σύστημα (το οποίο φέρει συνήθως τουλάχιστον 5 κιλά περιττωματικό θέμα μέσα σε αυτό ) , καθώς και η εξάλειψη των άχρηστων λάσπης έχει ως αποτέλεσμα την καύση το περιττό λίπος . Η άσκηση μεταβολίζει αποτελεσματικά τους λιπαρούς ιστούς γύρω από το στομάχι και τα έντερα , και ξεπλένει τους έξω από το σώμα σας με το αίμα , τον ιδρώτα, τα ούρα και τα περιττώματα .

Εδώ είναι πώς να κάνει το στομάχι - τρίψιμο άσκηση :
1 ) Ξαπλώστε ανάσκελα στο κρεβάτι ή στο πάτωμα . Πάρτε επάνω σας μακριά ή να τραβήξει επάνω , έτσι ώστε κοιλιακή περιοχή σας είναι γυμνη.
2 ) Τρίψτε τα χέρια σας μαζί δυνατά για περίπου 15 δευτερόλεπτα , ή έως ότου αισθάνεστε ζεστό .

3 ) Τοποθετήστε ένα από τα χέρια σας απευθείας στον αφαλό σας και να αρχίσετε να τρίβετε σε μικρούς κύκλους γύρω από τον αφαλό σας , και σταδιακά να κάνουν οι κύκλοι ευρύτερη χρήση αρκετά σταθερή αλλά άνετη πίεση και τρίψτε με αργό , σταθερό ρυθμό , περίπου 1 κύκλος ανά δευτερόλεπτο .

4 ) εστιάζονται στη θερμότητα δημιουργία μέσα, γύρω και σε όλο το στομάχι σας .

5) Να περίπου 40 με 50 κύκλους, ή για μια κατά προσέγγιση διάρκεια 2 λεπτά ή περισσότερο.

Σημείωση : Είναι σημαντικό να διατηρηθεί το κοιλιακό μερος σε ζεστό χώρο , ενώ κάνετε την άσκηση , ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες , όταν ακόμη και εσωτερική θερμαινόμενη αέρα τείνει να είναι δροσερό .

Για καλύτερα αποτελέσματα , κάνει αυτή την άσκηση ρουτίνας στο στομάχι δύο φορές την ημέρα για 2 λεπτά - το πρώτο πράγμα το πρωί ( πριν από το πρωινό ) και λίγο πριν πάτε για ύπνο . Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν ορατά αποτελέσματα μέσα σε 1 εβδομάδα από την πάγια πρακτική .

Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική ( TCM ) , το στομάχι είναι το κέντρο της ενέργειας . Τρίψει το στομάχι με τον τρόπο που περιγράφηκε ανωτέρω επιτυγχάνει ως εκ τούτου περισσότερο από απλώς λιώνουν λιπώδη ιστό ( λίπος) . 

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας