Εδώ είναι μερικές ασκήσεις για καύση λίπους για αποτελεσμα πιο επιθυμητό . - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Εδώ είναι μερικές ασκήσεις για καύση λίπους για αποτελεσμα πιο επιθυμητό .





 

Η απώλεια λίπους στο εσωτερικό της κοιλιάς είναι το πιο δύσκολο , λένε . Έτσι, όταν θέλετε να  χάσετε τα παχάκια .
. Όμως, από πρόσφατες έρευνες έχει βρεθεί ότι οι ασκήσεις που μπορεί να σημαίνει για ολόκληρο το σώμα μπορεί πραγματικά να ειναι προπόνηση των μυών πυρήνα πολύ καλύτερα από ό, τι  καθορισμένες ασκήσεις για τους κοιλιακούς σας .

Ενίσχυση στους μύες του κορμού σας είναι ζωτικής σημασίας, όπως το λίπος στην κοιλιά μπορεί να προκαλέσει πολλές ασθένειες του τρόπου ζωής , ενώ μια επίπεδη μία όχι μόνο φροντίζει για αυτό, αλλά πάντα , κάνει εμφάνιση που πολύ ελκυστική . Αυτές οι ασκήσεις είναι κάποια άλλη carry out γνωστά αυτά . Κάθε μία από αυτές τις κινήσεις τονώνει και σφίγγει τους μυς πυρήνα , ενώ η καύση θερμίδων .

Αλτήρες

Πάρτε ένα χαλάκι γυμναστικής και να καθίσει πάνω σε αυτό. Τώρα τεντώστε τα πόδια σας μπροστά σε ανθρώπους . Αποθηκεύστε τους περίπου τρία πόδια χώρια. Δημιουργήστε ένα ζευγάρι αλτήρες στα χέρια σας και κρατήστε τους κοντά στους ώμους . Κρατήστε ίσια την πλάτη . Συμβόλαιο μυς του στομαχιού σας και σπρώξτε τα χέρια σας άμεσα . Επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε δέκα έως 15 φορές .

Cheers για την προεδρία

Απαιτούν μια καρέκλα και να καθίσει πάνω του και να κρατήσει τη σπονδυλική στήλη σας σε ευθεία . Προσφορά στο περιθώριο του καθίσματος . Τώρα συμμετάσχουν πυρήνα σας και να χρησιμοποιήσετε τους κοιλιακούς για να πάρει τα δάχτυλα των ποδιών σας να δείχνουν προς το πάτωμα τέσσερις παρα δύο ίντσες οργανωθεί και να λειτουργήσει . Κρατήστε για τουλάχιστον τρία έως πέντε δευτερόλεπτα , στη συνέχεια να μειώσει τα πόδια σας προς τα κάτω . Επαναλάβετε για μερικά λεπτά.

Κάντε αυτό έξω

Αρχίστε αυτό το μέρος στέκεται μαζί με τα πόδια σας πέρα ​​λίγο περισσότερο από το πλάτος των γοφών . Απαιτούν ένα αλτήρα και κρατήστε το στο ύψος του στήθους με τα χέρια σας . Τώρα , όταν λυγίστε τα γόνατά σας , χαμηλώστε το σώμα σας . Πηγαίνετε όπου είστε σε θέση να τους αγκώνες σας πρέπει να είναι μέσα στα γόνατά σας . Ενώ , η εργασία τους κοιλιακούς μυς σας , να τις αναθέτουν , και χρησιμοποιεί το εν λόγω δύναμη να μειώσει τον καναπέ . Κρατήστε την επανάληψη αυτών των καταλήψεων , τουλάχιστον, Μάιος 10 - 1 φορές .

Lunge !

Αυτό είναι το βαθύ κάθισμα χρησιμοποιώντας μια ελαφρά παραλλαγή . Αρχίστε με τη στάση , μαζί με τα πόδια σας μαζί . Lunge πίσω μαζί με το δεξί πόδι σας από τότε που λυγίστε τα γόνατά σας σε ορθή γωνία . Τώρα φτάσει δεξιά προς τα αριστερά πόδια. Στη συνέχεια, να πάρει πίσω σε όρθια θέση . Τώρα , βαθύ κάθισμα το κατάλληλο πόδι πίσω και να κάνετε την άσκηση και πάλι . Μετά από δέκα επαναλήψεις , αλλάξτε πλευρά .

Push -ups

Εκείνο το ένα είναι συνήθως μια παραλλαγή του push- ups . Πηγαίνετε στην αρχική θέση ( αρχίσετε να βλέπετε την παρακάτω εικόνα ) . Τώρα σηκώστε αργά το δεξί χέρι σας και να αγγίξει τον αριστερό σας ώμο , μαζί με το δεξί σας χέρι . Στη συνέχεια επαναλάβει επαφή με το κάτω μέρος. Τώρα , κάνουμε ένα παρόμοιο με άλλο χέρι το αριστερό σας χέρι και το δεξί ώμο και την πλάτη σε έναν χορτοτάπητα . Στη συνέχεια , πατήστε το αριστερό σας για ένα δεξιό μηρό , και να πάρει πίσω με την ηγετική θέση . Στη συνέχεια, πατήστε το αριστερό μηρό σας με το δεξί χέρι σας . Επανάληψη όλων τέσσερις αγγίζει όχι λιγότερο από πέντε έως οκτώ φορές το καθένα .

Squat για την αντοχή

Ξεκινήστε κατάληψη , τα χέρια σταυρωμένα σας , και να έχουν τόσο τα γόνατα λυγισμένα στις 90 μοίρες . Γενικά καταλήψεις θεωρούνται γίνει ένα ουσιαστικό άσκηση για την ανάπτυξη της αντοχής πυρήνα , ενώ εργάζονται τα πόδια και τους γλουτούς . Τώρα , να ασκούν τους μύες του κορμού σας για να ωθήσει το σώμα σας σχεδόν η αρχική θέση. Η ώθηση που θα πρέπει να αυξήσει το σώμα σας επάνω θα λειτουργήσει η καύση του λίπους στο στομάχι σας . Κάντε αυτό συμβεί leastways οκτώ έως 10 φορές για κάθε πόδι. 





Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας