Άνδρας οδηγεί ώρες μέσα στη ξηρασία για να παρέχει νερό στα άγρια ζώα - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Άνδρας οδηγεί ώρες μέσα στη ξηρασία για να παρέχει νερό στα άγρια ζώα



Να σας συστήσουμε τον Patrick Kilonzo Mwalua, τον νεροκουβαλητή, που βοηθάει τα άγρια ζώα στην Κένυα φροντίζοντας να έχουν κάθε μέρα νερό. Ο ευγενικός αυτός κύριος είναι ένας αγρότης από ένα τοπικό χωριό και όταν είδε το φαινόμενο της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας και τις συνέπειες, που είχε για την περιοχή, η πρώτη του σκέψη ήταν τι θα γινόταν με τα άγρια ζώα.



Το Δυτικό Εθνικό Πάρκο της Κένυας είναι τόπος φιλοξενίας για πολλά ζώα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και ορισμένα εξαιρετικά σπάνια ήδη. Η άνοδος της θερμοκρασίας έχει προκαλέσει ξηρασία στην περιοχή με αποτέλεσμα πολλά ζώα να πεθαίνουν από έλλειψη νερού. Ο Patrick δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια.
Ο νεροκουβαλητής της άγριας φύσης

Ο Patrick αναφέρει


Δεν έχουμε πλέον βροχές, με τους ρυθμούς που είχαμε παλιότερα. Έτσι άρχισα εγώ να παρέχω νερό στα ζώα γιατί σκέφτηκα πως αν δεν το κάνω, θα πεθάνουν.

Ο Patrick περνάει μερικές ώρες της ημέρας του οδηγώντας και αφού γεμίσει το φορτηγάκι του με νερό, το πηγαίνει στα ζώα. Το εκπληκτικό είναι πως κάθε φορά που εμφανίζεται με το γεμάτο φρέσκο νερό φορτηγάκι του ελέφαντες, αντιλόπες και ζέβρες έρχονται να τον καλωσορίσουν.



Αυτή είναι και η μόνη επιβράβευση που παίρνει μέσα στη μέρα, που όμως για τον Patrick είναι υπεραρκετή. Μπράβο του…



All Image Credits: dodo.com

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας