Απίστευτο! Ένα λαγούμι κουνελιού οδηγεί σε ένα υπόγειο κρησφύγετο Ιπποτών 700 ετών - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Απίστευτο! Ένα λαγούμι κουνελιού οδηγεί σε ένα υπόγειο κρησφύγετο Ιπποτών 700 ετών



Μοιάζει με μια συνηθισμένη τρύπα λαγού στην αρχή, αλλά στην ουσία είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι η είσοδος στις υπόγειες στοές του κρησφύγετου The Caynton Caves, που βρίσκεται εκεί εδώ και 700 χρόνια.
Το λαγούμι και το κρησφύγετο

Μοιάζει με το λαγούμι που βρήκε η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων, που οδηγεί σε μαγικούς κόσμους. Το συγκεκριμένο υπόγειο πέρασμα βρίσκεται στην Αγγλία και χρησιμοποιήθηκε από Ιππότες αρχικά. Αργότερα αποτέλεσε μέρος θρησκευτικών τελετών από διάφορες σέκτες, καθώς πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και κρυφό μέρος.





Παρόλα αυτά το 2012 οι ιδιοκτήτες του κτήματος στο οποίο βρισκόταν η συγκεκριμένη στοά αποφάσισαν να φράξουν την είσοδο, γιατί είχαν αρχίσει να ενοχλούνται από τους συχνούς επισκέπτες που πέρναγαν γεμάτη περιέργεια να δουν το μέρος.



Ο φωτογράφος Michael Scott κατάφερε να μπει μέσα και να καταγράψει το μυθικό αυτό μέρος με τη φωτογραφική του μηχανή. Ο ίδιος αναφέρει
Εάν δεν ξέρει κάποιος για αυτό το μέρος, το πιθανότερο είναι να το προσπερνούσε. Βρίσκεται περίπου ένα μέτρο κάτω από το έδαφος, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και πολύ βαθιά χωμένο στη Γη

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από το μυστηριακό αυτό μέρος.

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας