Τα 8 θαύματα στη Μεσόγειο που πρέπει να δεις. Τα 3 στην Ελλάδα - Ομορφα Ταξιδια
Taxidia Zohs

Τα 8 θαύματα στη Μεσόγειο που πρέπει να δεις. Τα 3 στην ΕλλάδαH ανατολική Μεσόγειος είναι γεμάτη υποσχέσεις... Ομολογουμένως για όποιον αποφσασίσει να κάνει ένα ταξίδι εκεί σίγουρα τον περιμένουν συναρπαστικά αξιοθέατα που αξίζει να ανακαλύψει. Η MailOnline Travel αποκαλύπτει οκτώ σημεία της ανατολικής Μεσογείου που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κανείς

Τα τρία εξ αυτών μάλιστα -πώς θα μπορούσε άλλωστε διαφορετικά- βρίσκονται στην Ελλάδα! Πρόκειται για τη Σαντορίνη, την Παλιά Πόλη της Ρόδου και το Σπήλαιο Δρογκαράτη στην Κεφαλονιά.

Η βρετανική εφημερίδα κάνει ειδική μνεία στις ομορφιές της χώρας μας και στις ιδιαιτερότητες των αξιοθέατων, όπως για παράδειγμα το Φηροστεφάνι στη Σαντορίνη και την μακραίωνη ιστορία του.

Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, στη γκάλερι που ακολουθεί μπορείτε να ταξιδέψετε νοερά στην ανατολική Μεσόγειο με το δικό της ιδιαίτερο «χρώμα»
ΣαντορίνηΣπήλαιο Δρογκαράτης ΚεφαλονιάΠαλιά πόλη, ΡόδοςΠαμμούκαλε, ΤουρκίαΗ ελληνική Έφεσος στην ΤουρκίαΤα ερείπια της βυθισμένης πόλης Κέκοβα, ΤουρκίαΣπηλιές στην Αγία Νάπα, ΚύπροςΤο ναυάγιο Ζηνοβία, Κύπρος

newsonly

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας