Πεταμένο, σκουριασμένο, παλιό φορτηγό πήρε νέα ζωή ως ένα πρωτότυπο γραφείο - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Πεταμένο, σκουριασμένο, παλιό φορτηγό πήρε νέα ζωή ως ένα πρωτότυπο γραφείο



Για πολλούς λαούς, ένα γραφείο είναι σημαντικό μέρος της επαγγελματικής ζωής τους. Αν αυτό ισχύει και στη δική σας περίπτωση, τότε γιατί να αγοράσετε ένα συμβατικό έπιπλο όταν μπορείτε να έχετε ένα γραφείο που ήταν κάποτε ένα φορτηγό;

Ναι, σωστά διαβάσατε. Ένα από τα πιο πρωτότυπα DIYs γραφεία που έχουμε δει, αφού σε ένα παλιό φορτηγό δόθηκε μια νέα ζωή όντας ένα ζεστό γραφείο πλέον.
Πρωτότυπο DIY γραφείο

Έτσι, πώς ακριβώς μετατρέπει κάποιος ένα φορτηγό σε ένα γραφείο;



Λοιπόν για αρχή, βοηθά σίγουρα αν έχετε συνεργείο ή γκαράζ παλαιών αυτοκινήτων. Ο Jesse Barratt, ο άνθρωπος πίσω από αυτό το εντυπωσιακό DIY, δήλωσε ότι ένας πελάτης έδωσε αυτό το ολόκληρο φορτηγό στο κατάστημά του, το Blue Sky Performance & Restoration. Όταν έφτασε, ήξερε ότι δεν άξιζε επιδιόρθωση.




«Θα κόστιζε τουλάχιστον 100.000 $ για να επισκευαστεί αυτό το φορτηγό», έγραψε ο Barratt. «Φαίνεται πολύ καλό και στις φωτογραφίες, αλλά η ομορφιά ήταν μόνο επιφανειακή σε αυτό το κορίτσι. Η καμπίνα είχε σαπίσει τόσο που έπεφτε από το πλαίσιο.»



Αφού αποφασίστηκε ότι αυτό το φορτηγό δεν θα οδηγούνταν ξανά, ο Barratt ξεκίνησε τη δουλειά. Αφαίρεσε την μπροστινή σχάρα, έκανε αμμοβολή και στη συνέχεια γέμισμα με εποξική ρητίνη. Οποιεσδήποτε «σάπιες τρύπες» γέμισαν με πληρωτικό σώμα, το οποίο έκανε την εμφάνιση ελβετικού τυριού του μετάλλου να εξαφανιστεί. Μόλις μπαλώθηκε, το κομμάτι συνδέθηκε με ένα κατασκευασμένο μεταλλικό πλαίσιο για να εξασφαλιστεί ότι θα παραμείνει ανθεκτικό και επίπεδο.



Η ώρα της πολύχρωμης εργασίας έδωσε στο φορτηγό-γραφείο τον απαραίτητο χαρακτήρα. Για να αποτίσει φόρο τιμής στη ζωή του στο δρόμο, ο Barratt ζωγράφισε μια σειρά από διακοσμητικές φλόγες ριγέ στο πάνω μέρος του καπό.



Μόλις η εργασία των χρωμάτων ολοκληρώθηκε, προστέθηκε η επένδυση και τα φώτα. Αυτό σηματοδότησε το τέλος των εργασιών στο όχημα. Το τελικό βήμα ήταν να εγκατασταθεί μια επιφάνεια γυαλιού που στηρίζεται πλέον σε υπερυψωμένα μεταλλικά στηρίγματα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς να θαυμάζει τις ζωγραφισμένες φλόγες χωρίς τον κίνδυνο του ξυσίματός τους.



Ο Barratt και η ομάδα του στο Blue Sky σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το υπόλοιπο του οχήματος να κάνουν περισσότερα έπιπλα.




«Μερικοί λένε ότι είναι μάταιο», είπε, «αλλά το φορτηγό ήταν άχρηστο, αλλά πλέον θα ζει μέσα με τους ανθρώπους να θαυμάζουν το στυλ αυτών των παλαιών φορτηγών για τα επόμενα χρόνια!»


All images via mymodernmet.com

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας