Δωρεάν κοκτέιλ - Προτάσεις για να περάσεις την Ημέρα της Γυναίκας - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Δωρεάν κοκτέιλ - Προτάσεις για να περάσεις την Ημέρα της Γυναίκας



Σήμερα, 8 Μαρτίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Αν και γιορτάζουμε κάθε μέρα και όχι μόνο σήμερα.

Αν θέλεις, λοιπόν, να πας κάπου με τις φίλες σου και να γιορτάσεις, να πιεις και να φας, πολλά μαγαζιά διοργανώνουν υπέροχα events ειδικά για απόψε και ειδικά για γυναίκες.

Τι καλύτερο από ένα ποτό, καλό φαγητό και την παρέα σου;

Σου έχουμε τις τέσσερις καλύτερες προτάσεις της πόλης:

Hard Rock Cafe

Στο πιο αμερικάνικο καφέ της πόλης μπορείς να απολαύσεις τα ποτά σου κατά τη διάρκεια του Happy Hour 5-7 μ.μ. και 10-12 μ.μ. με 1 + 1 ποτό δώρο. DJ set από τις 8 μ.μ. ενώ πολλά special gift bags περιμένουν τις γυναίκες επισκέπτριες.



Ανδριανού 52, Αθήνα

TGI Fridays

Μπορεί να μην είναι Παρασκευή, αλλά τα Fridays προσφέρουν τις Margarita Pitchers και όλα τα ορεκτικά στη μισή τιμή! Θα φας και θα πιεις με την καρδιά σου. Αυστηρά για γυναικοπαρέες.



Dos Hermanos

Οι Bartenders του μεξικάνικου εστιατορίου δημιούργησαν ειδικά για σήμερα το «Pink Lady», ένα cocktail γλυκό και λουλουδάτο όπως κάθε γυναίκα. Πίνεις το πρώτο και το δεύτερο κερασμένο.



Κυριαζή, 24, Κηφισιά

Noel - «ParFemmes De Boudoir»

Το μαγαζί της οδού Κολοκοτρώνη μπορεί να μην προσφέρει κάτι δωρεάν αλλά θα μεταμορφωθεί σε γυναικείο boudoir με έξι ξεχωριστές κυρίες του bartending να μπαίνουν πίσω από τη μπάρα, ενώ τέσσερις γυναίκες Djs ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις, αποκλειστικά για τη βραδιά! Θα το απολαύσετε. Από τις 5 μέχρι αργά το βράδυ.



Κολοκοτρώνη 59Β, Aθήνα

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας