ΥΛΙΚΑ
Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα,το νερό ,το λάδικαι τη μισή φέτα και ρίχνετε το αλεύρι σιγά σιγά.Οταν σχηματιστεί ένας χυλόσ\ς ,τον ρίχνετε μέσα σε λαδωμένο ταψί .Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη φέτα και προσθέτετε κομματάκια Βιτάμ. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 - 35 λεπτά στους 170 βαθμούς.Η πίττα πρέπει να γίνει λεπτή και τραγανή, γι αυτό χρησιμοποιούμε μέτριο ταψί.
Για να γίνει πιο τραγανή αντί για λάδι χρησιμοποιούμε για το άλλειμα του ταψιού Βιτάμ.
Moιραστείτε μαζί μας και τις δικές σας συνταγές στο e mail omrfatax@gmail.com
www.omorfataxidia.com
- 1 ποτήρι γάλα
- 1 ποτήρι νερό
- 2 αυγά
- 4 κ.σ ελαιολαδο
- 1/2 κ.γ αλάτι
- 250 γρ αλεύρι
- 1/2 κιλό φέτα
Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα,το νερό ,το λάδικαι τη μισή φέτα και ρίχνετε το αλεύρι σιγά σιγά.Οταν σχηματιστεί ένας χυλόσ\ς ,τον ρίχνετε μέσα σε λαδωμένο ταψί .Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη φέτα και προσθέτετε κομματάκια Βιτάμ. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 - 35 λεπτά στους 170 βαθμούς.Η πίττα πρέπει να γίνει λεπτή και τραγανή, γι αυτό χρησιμοποιούμε μέτριο ταψί.
Για να γίνει πιο τραγανή αντί για λάδι χρησιμοποιούμε για το άλλειμα του ταψιού Βιτάμ.
Moιραστείτε μαζί μας και τις δικές σας συνταγές στο e mail omrfatax@gmail.com
www.omorfataxidia.com