Δημιουργήθηκε το πρώτο κάθετο δάσος της Ασίας στην Κίνα! - Ομορφα Ταξιδια
Taxidia Zohs

Δημιουργήθηκε το πρώτο κάθετο δάσος της Ασίας στην Κίνα!


Η Ασία θα έχει το πρώτο της ξενοδοχείο με κάθετο δάσος!

Μετά την επιτυχή δημιουργία των κάθετων δασών σε κτίρια στο Μιλάνο της Ιταλίας, η πράσινη αρχιτεκτονική προβλέπετεαι να ολοκληρωθεί εντός του 2018, σύμφωνα με τις πηγές. Το έργο αυτό παρουσιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Stefano Boeri από την εταιρεία του Stefano Boeri Architetti (SBA), ο οποίος έχει σαφώς αποφασίσει να περάσει το πράσινό αρχιτεκτονικό έργο του στο επόμενο επίπεδο.

Το έργο θα χτιστεί στο Nanjing, στην Κίνα και θα καταλάβει 2.000 τετραγωνικά μέτρα. Το ψηλότερο κτίριο θα είναι 200 μέτρα ύψος!Θα έχει γραφεία, μουσείο, μια πράσινη αρχιτεκτονική σχολή και ένα ιδιωτικό κλαμπ στον τελευταίο όροφο.

Το κατακόρυφο δάσος του βουνού θα έχει περίπου 3500 φυτά!Λέγεται ότι θα φιλοξενήσει 1.100 δέντρα και 2.500 θάμνους, 23 ειδών από την τοπική περιοχή.

Ενώ το άλλο κτίριο θα είναι 108 μέτρα ύψος.Θα περιλαμβάνει τα 247 δωμάτια του ξενοδοχείου Hyatt με πισίνα στον τελευταίο όροφο και ένα βάθρο ύψους 20 μέτρων, οπου θα φιλοξενούνται διάφορες εκδηλώσεις.

Θα απορροφά 25 τόνους διοξειδίου του άνθρακα!Οι φυτείες υποτίθεται ότι παράγουν 60 κιλά οξυγόνου την ημέρα. Το φιλτραρισμένο «γκρίζο νερό» από το κτίριο θα επαναχρησιμοποιείται για σκοπούς άρδευσης των φυτών.

Ο Ιταλός αρχιτέκτονας αυτής της απίστευτης οντότητας με έδρα το Μιλάνο.Εκείνος είχε την πρωτότυπη ιδέα για πράσινη ανάπτυξη στην πατρίδα του, για την οποία κέρδισε το «International Highrise Award» το 2014 και το «2015 Best Tall Building Worldwide».

Το Bosco Verticale στο Μιλάνο είναι πράσινοι κατοικήσιμοι πύργοι.Έχουν 110 και 76 μέτρα ύψος και περιλαμβάνουν 11 ορόφους για εμπορική χρήση.

Ο αρχιτέκτονας έχει επίσης προγραμματίσει παρόμοια επιχείρηση για τη Λωζάνη, της Ελβετίας.Το Vertical Forest Mountain Hotel ακούγεται σαν μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια η οποία είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει πολλούς τουρίστες.

Επικροτούμε τον εγκέφαλο πίσω από την επιχείρηση και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία σε αυτό το λαμπρό ταξίδι!

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας