7 Εκπληκτικά Φυτά που Πρέπει να Βάλεις στη Ζωή σου. Ελκύουν «Θετική Ενέργεια» στο Σπίτι και το Γραφείο μας - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

7 Εκπληκτικά Φυτά που Πρέπει να Βάλεις στη Ζωή σου. Ελκύουν «Θετική Ενέργεια» στο Σπίτι και το Γραφείο μας



Το σπίτι μας ή ο χώρος εργασίας μας είναι προέκταση του ίδιου μας του εαυτού και τί θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να το φροντίζουμε με αγάπη;

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως η παρουσία ορισμένων φυτών στο σπίτι μας βελτιώνει όχι μόνο την ψυχική μας και σωματική μας υγεία, αλλά και προσφέρει αρμονία στον χώρο και μας ηρεμεί. Πάμε να δούμε ορισμένα από αυτά τα θαυματουργά φυτά λοιπόν!

1. Δεντρολίβανο

Καθαρίζει τον αέρα, προστατεύει από διάφορες ασθένειες, και έχει ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες. Βελτιώνει επίσης την διάθεση και τη μνήμη. Επιπλέον, αυτό το ισχυρό βότανο προσελκύει την αγάπη και ενθαρρύνει τη σφοδρή επιθυμία. Είναι επίσης σκόπιμο να βάλετε μερικά κλωναράκια του δεντρολίβανου σε σακούλες από ύφασμα και να τις τοποθετήστε γύρω από το σπίτι για να εξασφαλίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων γύρω σας.






2. Τυχερό Μπαμπού



Το μπαμπού θεωρείται από παλιά στην Ασία σύμβολο ευημερίας και καλής τύχης. Τοποθετήστε το σε ένα γυάλινο μπολ με μια ίντσα καθαρό νερό και διατηρήστε σε χαμηλό φωτισμό ή μια γωνία η οποία είναι μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

3. Δυόσμος και μέντα



Όντας το φυτό της πρόνοιας, η μέντα πιστεύεται πως προσελκύει την οικονομική ευημερία και βελτιώνει την επικοινωνία στο σπίτι.

4. Λεβάντα

Βελτιώστε τον ύπνο σας με το ψέκασμα λίγης λεβάντας στο μαξιλάρι σας. Επίσης, αν αντιμετωπίζετε κατάθλιψη, ηρεμεί το μυαλό σας, προωθεί την ευτυχία και την αρμονία, και υποστηρίζει την αφοσίωση και την πίστη στη σχέση.



5. Ορχιδέα

Οι ορχιδέες είναι φυτά με μακράς διαρκείας λουλούδια σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, που βελτιώνουν την ενέργεια στο δωμάτιο, και απελευθερώνουν οξυγόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, έτσι είναι καλύτερο να τους κρατήσετε στην κρεβατοκάμαρα. Επίσης, το ευχάριστο άρωμα τους βελτιώνει τη διάθεση.



6. Γιασεμί

To γισεμί προσελκύει την αγάπη και τα χρήματα στο σπίτι και λειτουργεί επίσης ως ισχυρό αφροδισιακό. Για να προσελκύσετε θετική ενέργεια και να ενισχύσετε τη σχέση σας, βάλτε γιασεμί στο υπνοδωμάτιο ή οποιοδήποτε άλλο μέρος που εσείς και ο σύντροφός σας περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί ως ζευγάρι.



7. Αλόη βέρα

Η αλόη καταπολεμάει τα αρνητικά κύματα και ελκύει τη θετική ενέργεια και την αίσθηση ακμής και ανάπτυξης. Πολλοί τη συσχετίζουν και με την καλή τύχη και μάλιστα όταν αρχίζει να μαραίνεται λένε πως έχει απορροφήσει όλο τον αρνητισμό από τον οποίο μας προστατεύει.


Πηγή: www.stroumfaki.gr

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας