Έρχεται να ομορφύνει την Αθήνα: Ποιο 4* ξενοδοχείο ανοίγει ξανά; - Ομορφα Ταξιδια
Ομορφα Ταξιδια

Έρχεται να ομορφύνει την Αθήνα: Ποιο 4* ξενοδοχείο ανοίγει ξανά;




Χρειάστηκε να περάσουν κάτι λιγότερο από δύο χρόνια προκειμένου ένα από τα κλειστά ξενοδοχεία του κέντρου να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στους επισκέπτες της Αθήνας.

Πρόκειται για το 4 αστέρων πλέον Lozenge Hotel στην περιοχή του Κολωνακίου, το οποίο επιστρέφει τώρα ριζικά ανανεωμένο, επί της οδού Βαλαωρίτου 6, εκεί όπου μέχρι τον Ιούνιο του 2015 λειτουργούσε το πρώην Athens Lycabettus Hotel. Το επταώροφο ακίνητο, ιδιοκτησίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μισθώθηκε εκ νέου, μέσω της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας που πραγματοποίησε η αρμόδια Διεύθυνση την περασμένη χρονιά, στην κυπριακών συμφερόντων εταιρεία Fortitudinem Properties & Investments.

Η τελευταία προχώρησε σε εργασίες ριζικής ανακαίνισης και αναβάθμισης της μονάδας, η οποία βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο κέντρο της Αθήνας: Το ξενοδοχείο είναι πλέον συνολικής δυναμικότητας 50 κλινών, ενώ μεταξύ των νέων υπηρεσιών που παρέχει- πέραν των δημοφιλών παροχών του δωρεάν Wi-Fi και της μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο- είναι και αυτή της υπηρεσίας ενοικίασης ποδηλάτων. Σημειωτέον ότι το Lozenge έχει ήδη ενταχθεί σε διεθνή συστήματα κρατήσεων, όπως π.χ. αυτό της booking.com.



Πηγή: AthensMagazine.gr

Οι καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα!Κάντε κλικ εδώ!
Subscribe to this Blog via Email :
Previous
Next Post »

TOP εβδομαδας