- ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κιλό φύλλα κρούστας
- 3 φλυτζ. κασέρι τριμμένο
- 2 φλυτζ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 2 φλυτζ. ρεγκάτο
- 5 αυγά
- 200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 1 φλυτζ. βούτυρο λιωμένο
- 1/2 φλυτζ. γάλα
- αλάτι ,πιπέρι
Βαζετε τα τυριά σε μια λεκάνη. Χτυπάτε τα τρία αυγά και τα ρίχνετε στα τυριά.Προσθέτετε το ζαμπόν και λίγο πιπέρι και τα ανακατεύετε.Απλώνετε ενα φύλλο ,το αλείφετε με βούτυρο ,βάζετε λιγο μείγμα στη άκρη του φύλλου , κλείνεται τις δύο άκρες προς τα μέσα σαν φάκελλο και το τυλίγετε ρολό.Επαναλαμβάνετε το ιδιο και με τα υπόλοιπα φύλλα.Αλείφετε με βούτυρο ενα ταψί και τοποθετείτε τα ρολλά.
Χτυπάτε στο μίξερ τα υπόλοιπα αυγά ,το γάλα το υπόλοιπο βούτυρο που περίσεψε απο το βουτύτωμα των φύλλων και περιχύνετε με το μείγμα την κασερόπιττα.Την αφήνετε για 15 λεπτά και μετα την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά στους 190 βαθμούς.Αφου κρυώσει λίγο την σερβίρετε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ
Μοιραστείτε μαζί μας και τις δικές σας συνταγές στο email omorfatax@gmail.com.
www.omorfataxidia.com